PERS & NIEUWS

2017/11 Een 50-jarig jubileumverrassing in beperkte oplage: de RECARO bureaustoel

RECARO Automotive Seating presenteert een speciaal designstuk ter ere van het 50-jarig jubileum van zijn zitschaal: de RECARO bureaustoel in pepita-patroonlook.

 

Precies op tijd voor de feestdagen presenteert RECARO Automotive Seating een speciaal designstuk ter ere van de 50ste verjaardag van zijn schelpstoel: de RECARO bureaustoel. Gelimiteerd op slechts 500 exemplaren en geïnspireerd op de eerste RECARO racing shell, de RECARO Rallye uit 1967, deze zeer exclusieve bureaustoel is verkrijgbaar bij RECARO retailers voor US $ 6.550 (inclusief btw).

 

Kirchheim / Teck, Duitsland, 2 november 2017 - Het is een must-have voor autoliefhebbers. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van zijn eerste in 1967 geproduceerde schaalzetel, is RECARO Automotive Seating er trots op de limited-edition, retro-look RECARO bureaustoel te presenteren. Uitgerust met state-of-the-art technische kenmerken, is dit speciale ontwerp stuk beperkt tot slechts 500 eenheden. Geïnspireerd door de succesvolle RECARO Sportster CS bedekt opvallende bekleding in het kenmerkende patroon van de houndstooth het zitkussen en de rugleuning, terwijl de zijwangen zijn voorzien van geperforeerd leer van hoge kwaliteit. De rugleuning is voorzien van het originele logo van de RECARO Rallye uit 1967, 's werelds eerste straatvergunning voor een schaal. De exclusieve bureaustoel wordt vervolledigd met een rally-stijl "50 jaar" embleem op de hoofdsteun. Dit speciale product in beperkte oplage is verkrijgbaar bij RECARO-winkels voor US $ 6.550 (inclusief btw).

 

Lees meer op www.edition.recaro-office.com en ontvang een stukje RECARO-legende voor uw eigen kantoor - we verheugen ons op uw oproep!